x
Simple Minds: Walk Between Worlds

Simple Minds
Walk Between Worlds

ANMELDELSE: Ekko, ekko og atter ekko

GAFFA

Album / BMG
Udgivelse D. 02.02.2018
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Der er ekko i mere end én forstand på skotske Simple Minds' 19. studiealbum. De lyder som et fjernt og lettere fortabt ekko af sig selv, og så er lyden endda pakket ind i et voldsomt ekko. At Simple Minds spiller storladen pop med effektpedalerne i bund, er der ikke noget nyt i. Det er nemlig essensen af Simple Minds, og det har de undertiden forvaltet ganske overbevisende.

Men på Walk Between Worlds har det taget overhånd. Melodierne er kunstigt oppustede, og sanger Jim Kerr virker til helt at have tabt pusten. Megen stemme er der i hvert fald ikke tilbage, og den insisterende stadionopsætning i melodierne gavner på ingen måde den vokalmæssige præstation. Simple Minds havde ellers gode ansatser til at holde formlen i kog på deres forrige album Big Music, der ikke slog et for stort brød op.

Man fornemmer da klart festen og det blinkende lys fra discokuglen i The Signal And The Noise, og den romantiserende tone In Dreams er dejlig velkendt. Der er skam liv et sted inde i den store jetmotor, men det er dælme svært at fange ind.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA