Nyhed

Simple Minds gæster Danmark til foråret

Det skotske rockband Simple Minds gæster landet i akustisk udgave

Det skotske rockband Simple Minds gæster Danmark til foråret. Det sker, når bandet går på scenen i Koncerthuset, København, den 15. april.

Besøget i Danmark er en del af bandets Europaturné, hvor de gennem hele touren får support af ligeledes skotske KT Tunstall. Turnéen, og dermed også koncerten i Koncerthuset, er akustisk, og der bliver derfor mulighed for at opleve Simple Minds som aldrig før. Den akustiske tilgang fandt bandet forud for Zermatt Unplugged Festival i Schweiz, og det var så vellykket, at de nu vil turnere hele Europa rundt med den.

Simple Minds gæstede sidst Danmark i 2015, da de gav koncert på Train i Aarhus. Her var det en svært begejstret Jesper Sørensen, der anmeldte koncerten for GAFFA, hvilket resulterede i fem stjerner og ordene: "en aften med masser af nerve og nærvær, som det skotske fodboldlandshold på en god dag hjemme i Glasgow". Denne koncert var en del af turnéen, som fulgte i kølvandet på bandets sidste studiealbum, nemlig 2014-albummet "Big Music"


Du kan læse hele anmeldelsen af koncerten fra 2015 her.

 

I klippet herunder kan du høre hittet "Don’t You (Forget About Me)" fra soundtracket til filmen "Breakfast Club" fra 1985:

ANNONCE