x
Future: Beastmode 2

Future
Beastmode 2

Uden bid er det svært at være bestialsk

GAFFA

Album / Epic Records
Udgivelse D. 11.07.2018
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Atlanta-crooneren Future er om nogen et udgivelsesbæst, som i kvantitet klart er én af de største urbane entertainere pt. Netop nu er han frisk fra samarbejder med Ed Sheeran og Taylor Swift og et Superfly-soundtrack. Ikke et øje er tørt.

Beastmode 2 er logisk nok en underspillet efterfølger til Beast Mode-mixtapet, og på mange måder er det ni klassiske Future-skæringer, hvilket “Some More” viser med forræderiske kvinder, tasker fyldt med penge og designerdrugs i lommen. Zaytoven er ligesom sidst eneste producer på udgivelsen. Hans beats er dog som vanligt en doven omgang trap styret af hans egne forglemmelige piano-synths og papirtynde trommeproduktioner. Fx yder “Red Light” med sine sødsuppe klaverstykke ikke den autotunede rapper respekt.

Future bevæger sig videre ad sit introverte spor og analyserer indgående på sin status som hyperstjerne med hyperrigdom, private jets og italienske biler, men med ondt i livet. Hans melankoli er den klare styrke også her, men musikken og de mange lidt for mekaniske og simple linjer mangler simpelthen bid for at blive kaldt bestialsk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA