x
ANMELDELSE: Eftertænksom pop fra den tidligere Outlandish-sanger

,

ANMELDELSE: Eftertænksom pop fra den tidligere Outlandish-sanger

Anmeldt af Signe Aarestrup | GAFFA

Det er 11 år siden, Isam B. sidst udgav en soloplade. Nu er den tidligere Outlandish-forsanger udkommet med albummet Lost for Words.

Og meget er sket siden sidst. Først og fremmest har Bachiri skiftet de danske gloser ud med engelsksprogede tekster. Dernæst har der sneget sig en ny eftertænksomhed og ro ind i musikken.

Åbningsnummeret "Deep in the Shadows" handler om knuste hjerter, om at rejse sig fra skyggerne og om at finde styrken til transformation.

På samme måde er det selverkendelsen, der hersker på "Life", hvor teksten lyder: "I was riding fast, now I’m walking slow" og "Life has made me so humble".

Alvoren holder ved hele vejen igennem. Således også på den fængende "Man With A Plan", som er et af de numre, hvor der er lidt mere gang i den, selv om vi stadig er i den afdæmpede ende.

Det eneste problem med al den refleksion er, at det hele på grund af de forholdsvis enkle tekster kommer til at virke lidt lommefilosofisk. Til gengæld er melodierne velproducerede, og Isam B. har en skøn, sprød stemme, som det er svært at blive træt af at lytte til.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA