x
Rapperen ved ikke, hvilket ben han skal stå på

Logic, Confessions of a Dangerous Mind

Rapperen ved ikke, hvilket ben han skal stå på

Anmeldt af Cillian Murphy | GAFFA

Den amerikanske rapper med det hurtige flow og de skarpe samfundsbetragtninger er tilbage med sit femte studiealbum oven på sidste års YSIV. Et album, der ligesom tidligere udgivelser kredser omkring mentale udfordringer. Albummet er anført af den Eminem-gæstede single “Homicide”, som både uddeler stikpiller og tager pis på resten af branchen. Dog er værten bedre forberedt end gæsten.

Det bliver undertiden ret tydeligt, at Logics efterhånden vante tematiske omdrejningspunkter omkring selvbevidsthed her er med til at understrege rapperens egen usikkerhed. Og mens numrene isoleret set egentlig er fine nok, måske lige på nær de enerverende “Wannabe” og “clickbait”, tegner der sig et billede af en rapper, som ikke rigtigt ved, hvilket ben han skal stå på, oven på sidste års brud med hustruen Jessica Andrea. Vil han blære sig? Vil han revse andre i branchen, som gør tingene anderledes?

Tekstuniverset bliver tendentiøst og ligefrem klodset, i stedet for subtilt og spidsfindigt, som tidligere Logic-arbejder ellers har været kendt for.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA