Nyhed

Logic annoncerer album med ny sang og blodig musikvideo

GAFFA - Alt om musik

Annonceringen kommer med blod og tilhørende musikvideo

Den amerikanske rapper Logic har netop via sin Twitter offentliggjort, at hans nye album får titlen Confessions of a Dangerous Mind. Hvis ikke det skulle være tilfredsstillende nok for Logics håbefulde fans, giver rapperen også en smagsprøve på albummet med en ny sang og dertilhørende musikvideo.

Annonceringen blev slået op på rapstjernens Twitter med en blodig musikvideo, hvor man i klip ser Logic rappe i et sort rum, mens blod langsomt begynder at dække hans krop. Lydsporet i musikvideoen er rapperens nye sang fra det snarligt kommende album. Opslaget indikerer ingen titel til den nye sang. Musikvideoen bliver i stedet fulgt af teksten: ”Jeg skrev det her med blod”.


Logic udgav i 2018 sit seneste album YSIV, der af GAFFAs anmelder blev beskrevet som ”et album, som langt om længe bygger broen mellem rapperens budskabstunge udgivelser og så de mere letsindige og party-orienterede mixtapes.”.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Logic lover ikke mere, end han holder


Confessions of a Dangerous Mind bliver ifølge Logic selv hans sjette album – han har også udgivet en række mixtapes – hvor det i forlængelse af YSIV bliver spændende at se, hvorledes rapperen samlet set formår at holde en rød tråd, som vil glæde alle parter af hans fanskare. Med den blodige, nye sang ser alting indtil videre ud til at tegne virkelig godt. 

Logic har endnu ikke røbet udgivelsesdatoen på det nye album, men til gengæld udgiver han den 26. marts sin debutroman, Supermarket, en humoristisk, psykologisk thriller, som udkommer under forfatternavnet Bobby Hall. Logics rigtige navn er Sir Robert Bryson Hall II.

ANNONCE