x
Two Door Cinema Club: False Alarm

Two Door Cinema Club
False Alarm

ANMELDELSE: Skarp og intelligent indiepop

GAFFA

Album / PIAS
Udgivelse D. 21.07.2019
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Den irske trio har hen over en lille håndfuld album bevæget sig fra det mere skæve og mathrock-klingende til en mere ligetil synthpop. På False Alarm får Jacknife Lees kølige og sikre produktion virkelig TDCC til at skinne.

"Talk" har fortjent fået en del dansk radio-airplay. En catchy popsag, hvor en skarp melodi bliver foldet ud, drevet af en kæk basgang, hvilket leder tankerne hen på Duran/Monaes fremragende single "Pressure Off".

Duran Durans tæft for synth-hooks og en elektronisk musikalsk legesyge som den, man finder hos Metronomy eller vores egne WhoMadeWho, spotter man også på "Satifaction Guaranteed" og "Satellite". "Think" er en soulet ballade, hvor Two Door Cinema Club igen formår at blande synth og klassisk bas-guitar-trommer helt smooth.

"Nice To See You", hvorpå trioen flankeres af den amerikanske rapper Open Mike Eagle, er et endnu et stykke fremragende 80'er-inspireret synthrock, og at den (endnu) ikke er ude som single illustrerer, hvor proppet med hitmateriale albummet er.

Der er ingen falsk alarm – det her er et ace og intelligent popalbum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA