Nyhed

Roskilde Festival-hovednavn er kommet til skade før sin optræden i morgen

Vi har spurgt festivalen, om de har modtaget yderligere informationer fra kunstneren.

I morgen træder en af tidens allerstørste stjerner ind på Roskilde Festivals Orange Scene: Doja Cat. Det er i hvert fald planen. I går delte hun i et opslag på mediet X, at hun var kommet til skade med sit knæ under en koncert i Dublin, og at skaden gør ondt. Nærmere står der ikke. Det er derfor uvist, om – hvis overhovedet – det får indflydelse på stjernens koncert i Roskilde i morgen.

GAFFA har kontaktet Roskilde Festival for at høre, om de har modtaget yderligere information i kølvandet på Doja Cats opslag. Festivalens programchef, Anders Wahrén, udtaler: ”Roskilde Festival har ikke modtaget nogen meldinger om dette”.

Doja Cat har alle dage haft sans for dramatik, og det er meget muligt, at opslaget på X ikke skal behandles med en særlig stor alvor. Lad os håbe, at skaden ikke volder Doja Cat større problemer, end at festivalgængere – fans som nysgerrige – stadig kan få et brag af et show i morgen. For hvis der er noget, Doja Cat desuden er kendt for, så er det fantastiske liveoptrædener.


I denne uge vil GAFFA anmelde mere end 100 Roskilde-koncerter og bringe en række interviews, reportager og masser af billeder, både på GAFFA.dk, Instagram og TikTok, så følg med på alle platforme.


 

ANNONCE