x
Stomped: Spot 10, Musikhuset, Store sal, Århus

Stomped, Spot 10, Musikhuset, Store sal, Århus

Stomped: Spot 10, Musikhuset, Store sal, Århus

Anmeldt af Morten Bager | GAFFA

Rå og hovedrystende metal

Stomped lukkede store scene med en overbevisende energisk koncert

To sangere, en hanekam, camouflage-net, sportsbriller og store tatoveringer. Visuelt er Stomped sammensat lige så forskelligt som deres musik. Rap, skrig, growl og headbanging tordnede lige ned i mellemgulvet på Spot 10’s sidste rockhungrende gæster.

Gruppen kæmpede en brav kamp og mistede ikke nerve til trods for et musikmættet og uoplagt publikum. Måske på grund af det sene tidspunkt og den perifere scene nåede koncerten desværre aldrig den intensitet, som ellers er på sin plads til så hårdtslående metal.

Stompeds musik er ikke nyskabende, og musikalsk blev repertoiret en smule ensformigt. Forsanger Esben Hansen formåen svækkede en ellers velspillet optræden en smule.

Esben, og resten af Stomped, kompenserede dog til fulde ved virkelig at fyre den af. Hoppende og sveddryppende bød gruppen på catchy riff og solide grooves. Gruppen sejrede sikkert og høstede publikums uforbeholdne jubelråb.

Det er koncertoptrædener som denne, der overbevisende vrister Stomped væk fra ”sellout”-klichéen, som mange har stemplet gruppen med, efter at den vandt ”Starfigter”-konkurrencen. Tag ikke fejl, Stomped er ikke blot en tynd kopi af Linkin Park eller Papa Roach. Gruppen tegner en skarp profil som et af Danmarks mest potente liveorkestre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA