x
Skunk Anansie: Wonderlustre

Skunk Anansie
Wonderlustre

Skunk Anansie: Wonderlustre

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 13.09.2010
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Skunk Anansie med den iltre sangerinde Skin i den absolutte hovedrolle gjorde et godt indtryk på Copenhagen Live og følger nu op med det første studiealbum i ti år. Og de mellemliggende år virker til at have gjort det godt for Skin og hendes skarpt spillende orkester, der på Wonderlustre er gået efter melodien i første omgang, og virker mindre fokuseret på de store og voldsomme energiudladninger.

Ikke fordi Skunk Anansie har nedlagt våbnene, men både sange og Skins egen vokal står klarere og ganske overbevisende i en hård og melodisk indpakning. At det til dels er nye tider for Skin høres ikke mindst i den velkomponerede og humoristiske My Ugly Boy, som er albummets absolutte bedste skæring.

Ellers kæmper sig hun sig bravt gennem de øvrige sange, der bæres af en større troværdighed end tidligere hørt fra sangerinden. Wonderlustre er måske ikke et album, som man bliver lagt ned af, men på en regelret rockudgivelse viser Skin, at hun mestrer de klassiske dyder og nu også kan økonomisere med dem.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA