x
James Blunt: Some Kind Of Trouble

James Blunt
Some Kind Of Trouble

James Blunt: Some Kind Of Trouble

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 08.11.2010
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Den engelske sanger James Blunt har ikke fundet anledning til at ændre på opskriften på sit tredje album. Det er stadig drivende sentimentale popsange fremført af hans skiftevis pibende og klynkende vokal. Men hvorfor også ændre på en succesopskrift?

James Blunt bragede igennem med sin debut Back To Bedlam og hittet You're Beautiful og har siden da været blandt toppen af poppen. Med hans snildt sammensatte popsange og den karakteristiske pibevokal, så har han fundet sit ståsted på den internationale popscene. James Blunt har også vist ganske ferme talenter som sangskriver, men på Some Kind Of Trouble er han ude i en lang gentagelse af sine mere forslidte trivialiteter. Sangene har et let glid, men pakkes ind i en klæg og sentimental lyd, der måske får James Blunt til at lyde af noget større, men til gengæld rammes man hurtigt af forstoppelse.

Ingen tvivl om at han med Some Kind Of Trouble har ambitioner om at ramme den tone, som har gjort Elton John til en af de største. Men her er James Blunt en bleg kopi med en række harmløse betragtninger om kærligheden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA