x
Lucy Love : Spot Festival, Ridehuset, Aarhus

Lucy Love , Spot Festival, Ridehuset, Aarhus

Lucy Love : Spot Festival, Ridehuset, Aarhus

Anmeldt af Simon Mikdal Andersen | GAFFA

Inden fredag aftens sidste koncert på årets Spot Festival advares epileptikere og folk med dårlige nerver om det kommende show – og det med god grund. Fra første fløjt er publikum i et fyldt Ridehuset vidne til en koncertoptræden spækket med energi, nerve og masser af farverige effekter.

I et inferno af lys og neonbeklædning ligger Lucy Love ud med at fremføre nummeret "Who You Are" til stor begejstring for de fremmødte festivalgæster, der kvitterer med jubelråb og hænder i vejret, mens de forreste forsøgsvis skråler med på omkvædet. Med en kompetent vokallevering, hvid afrohanekam og god udstråling ligner den danske udgave af en grime-dronning en, der befinder sig godt på scenen. Igennem hele koncerten bibeholdes intensiteten og de generelt høje tempi i musikken. Kombineret med det massive lys-show gør dette koncerten til en yderst underholdende oplevelse.

Udover at synge og rappe sange fra sit seneste album, "Kilo", giver Lucy Love også plads til et genhør med hendes to hidtil største hits, "No V.I.P." og "Daddy Was A DJ", fra debutpladen. Genkendelsens glæde lyser ud af publikum, som ikke har brug for en invitation til at synge med. Koncertens musikalske højdepunkt må dog siges at være i forbindelse med nummeret "Thunder". Her understreger Lucy Love for alvor sine musikalske kompetencer og stilistiske bevidsthed gennem en yderst indlevende og skarp levering. Dette selvfølgelig bakket op af Yo Akims melodiske produktion.

Mod slutningen bliver der også lige plads til en gammel rap-finte da Love får folk med på en call-and-response-handling med udbruddet "When I say Lucy, you say Love". Herfra skiftes der dog afslutningsvis over i noget, der kan vække associationer om halbalsteming frem i de fleste.

Det, der gør Lucy Love til en helt speciel oplevelse live, er evnen til at fremføre det gennemarbejdede, kunstneriske koncept med professionalisme til fingerspidserne. Det er yderst gennemført uden slinger i valsen, men helt sikkert en fest.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA