x
Diverse: Listen To Me: Buddy Holly

Diverse
Listen To Me: Buddy Holly

Diverse: Listen To Me: Buddy Holly

GAFFA

Album / Verve
Udgivelse D. 24.11.2011
Anmeldt af
Henrik Friis

I 2011 ville Buddy Holly være fyldt 75 år, og i et år med hyldestshows, tv-programmer, koncerter m.v. er Listen To Me det andet tribute-album – her med producer-ikonet Peter Archer (James Taylor, Linda Ronstandt m.fl.) som bagmand.

Som med de fleste hyldest-album er resultatet blandet. Allerbedst, når Stevie Nicks virkelig giver den som rock-chick med pisket stemning, stærk stemme og  doo-wop-kor i Not Fade Away – eller når The Fray vender bøtten på hovedet og gør Take Your Time til en soulet, svømmende melankolsk og eftertænksom sang.

Ellers er det – bortset fra smukke ballader af Chris Isaak og Natalie Merchant – en stjernebesat parade (Brian Wilson, Jackson Browne, Ringo Starr, Jeff Lynne m.fl.) af venlige, uskadelige eller halvkedelige fortolkninger af Hollys charmerende, korte, enkle no-nonsense pop, som aldrig for alvor løfter sangene op i lyset for at finde nye farver. Og med et helkikset forsøg fra den gamle Python-kæmpe Eric Idle på at give Raining In My Heart Spike Jones-humor ender det hele som en uforløst hyldest.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA