x
The Ting Tings: Sounds From Nowheresville

The Ting Tings
Sounds From Nowheresville

The Ting Tings: Sounds From Nowheresville

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 19.03.2012
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Historien om det længe ventede andet album fra The Ting Tings er, at de sidste år kasserede 70 procent af albummet og begyndte forfra, fordi det lød for poppet og for meget som alt andet radiopop.

Hvis de ti skæringer på Nowheresville er det mest overraskende, Jules De Martino og Katie White har kunnet komme op med, har deres første udkast virkelig været tyndt.

Der er jævn indiepop tilføjet rap (Hit Me Down Sonny), nedbarberet, men stadig popproduceret garagerock (Hang It Up) og en snert elektronica. Grundlæggende er det mest overraskende, hvor lidt Katie White synger. I højere grad bliver det en art råbende rap, leveret uden nogen særlig finesse.

Det funky drive på Guggenheim er ganske charmerende, og at De Martino hjælper til på vokalen på singleudspillet Give It Back, tilføjer nummeret lidt dynamik, uden at det løftes til meget mere end en poppet udgave af The Kills eller anden garagerock fra sidste årti.

Der er gået fire år, hvilket måske simpelthen har været for meget for The Ting Tings, hvis enkle opskrift ellers tidligere virkede så fint.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA