x
Kelly Rowland: Talk A Good Game

Kelly Rowland
Talk A Good Game

Kelly Rowland: Talk A Good Game

GAFFA

Album / Island Records
Udgivelse D. 09.07.2013
Anmeldt af
Sohail Hassan

Med fjerde soloalbum fra Rowland er det ikke længere nødvendigt at referere hendes baggrund i Destiny's Child, selvom hun for ikke så længe siden har været aktuel med en enkelt genforenings-optræden. De to andre staldkolleger Michelle og Beyoncé gæster da også på et enkelt nummer, You Changed, der faktisk er af de mest vellykkede på dette album.

Umiddelbart fortsætter Rowland ud ad det porno-r&b-pop- og dance-spor, hun har fulgt på de seneste album. Åbningsnummeret Freak (baseret på et Jamie Foxx-nummer) er produceret af Britney Spears-producer Nate "Danja" Hills og kunne lige så godt være et af hendes numre. Heldigvis er der ikke mange af den slags produktioner på albummet. Rowland har skruet ned for dance-tendensen til fordel for mere r&b og flere ballader, og det klæder hende. 

Kelly synger okay, men ikke godt nok til, at hun skiller sig væsentligt ud, og med de mange middelmådige produktioner på dette album er der ikke så meget at komme efter. Gæsteoptrædender fra Wiz Khalifa, Pusha T og The Dream hjælper ikke stort. Pharrell har produceret et par udmærkede numre, men igen ikke noget af hans bedste arbejde.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA