x
Vincent Van Go Go: The Wound

Vincent Van Go Go
The Wound

Vincent Van Go Go: The Wound

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 23.09.2013
Anmeldt af
Sohail Hassan

Vincent Van Go Go prøver noget nyt på deres tredje album. I modsætning til tidligere glade funk-, reggae- og world music-danserytmer præsenteres vi primært for stille, akustiske numre blandet med elektroniske musikalske trips med Johs Nørrelykkes filosoferende sang og tekstunivers hen over. Det leder klart tankerne hen på tressernes syrede meditationsrock.

Af og til lykkes det at lave et nummer, der ikke er helt tosset, som f.eks. The Time og en af de få uptempo-sange, The Ashes. Men inden da og efter skal man igennem en del mystik, som kun glimrer ved Nørrelykkes udmærkede vokal og overraskende skift i musikken. Man kan ikke anklage VVGG for ikke at prøve at gå nye veje eller ikke at besidde musikalske evner.

Da bandet har imponeret live før, er spørgsmålet, hvordan deres fanskare vil reagere på dette stilskifte til det mere syrede og rolige. Man skal nok forberede sig på at tage røgelses-pinde, pandebånd og lilla solbriller med og en koncert, hvor man skal sidde i meditationsstilling det meste af tiden. Og så engang imellem lige hoppe op til en barfodet Hare Krishna-dans.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA