x
Federal Unicorn: Come Again

Federal Unicorn
Come Again

Federal Unicorn: Come Again

GAFFA

Album / Enough Said Music
Udgivelse D. 17.02.2014
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Federal Unicorn er et internationalt Aarhus-baseret band, der ifølge deres pressemateriale er "pisse ligeglade" med, at de ikke er hvermandseje. Endnu. Dét, den dansk/litauisk/polske trio leverer, er rock i en række forskellige afskygninger, i varierede grader af kraft og kvalitet.

Heard er tonstung rock, med masser af drive og rusten vokal. Daddy Issues har også en aggressivt vuggende drive og bundsolid rytmesektion. Det er her, Federal Unicorn har deres styrke.

Desværre fortyndes der hen over albummet op med noget mere tamme toner. B.I.N.Y. bliver, trods linjer om "money and cocain", aldrig mere end en slatten pubrockslager, og på numre som That's What She Said og Last Oh Sky virker det som om, trioen mere forsøger at kopiere Kings of Leon end at kanalisere Motörhead. Virkelig ærgerligt, når et nummer som Wise Boy faktisk viser, at Federal Unicorn har remedierne til at smække en solid lydmur op, og det med fed funkbas. Desværre virker det mange steder mere som et overspring, hvor gærdet er lavest, og ikke specielt interessant.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA