Nyhed

Ny musikvideo: Federal Unicorn debuterer nyt nummer

De elektriske guitarer får lov at tage et hvil for en stund på det nye akustiske nummer, Scarlet

Aarhusianske Federal Unicorn har sendt en lind strøm af musikvideoer ud siden deres debutalbum sidste år. Nu er drengene klar med en helt ny video til en splinterny sang. Hør "Scarlet" her forneden.

Der er i denne omgang tale om en multicam-produceret livevideo, som er filmet i et enkelt take. Forsanger Robert Jancewicz har i anledningen lagt den elektriske guitar fra sig, som ellers er kendetegnende for enhjørningens bastante rocklyd, og grebet den akustiske guitar. "Scarlet" fremføres derfor i et akustisk arrangement, der svinger sprødt og blidt. Trommeslager Kristian Kå har ligeledes fravalgt det store trommesæt og holder sig til en trommekasse, mens bassist Kuba Sypniewski dog ikke slipper rockdyderne helt og holder sig til sin Fender Starcaster, lig den Royal Bloods Mike Kerr spiller på.

Trioen tager i videoen konsekvensen af den danske vinters kulde, og de er da også forsvarligt pakket ind i varmt tøj under indspilningen. Heldigvis står der da også en flaske Jameson-whisky på jorden, hvis kropstemperaturen skulle have et pift opad. Hvor vinteren nok kan synes lang, strækker "Scarlet" en hånd frem mod forårets komme. 


Det er præcis et år siden, at Federal Unicorns debutalbum udkom. GAFFAs Kristian Pedersen kvitterede med tre stjerner under overskriften: "Mellem rockdyder og røvballe." 

Har du fået blod på tanden efter at høre mere Federal Unicorn, spiller de på Backstage i Aarhus fredag den 27. februar.

Se "Scarlet" her:


Scarlet from Federal Unicorn on Vimeo.

ANNONCE