Nyhed

Eksklusiv videopremiere: Federal Unicorn har Daddy Issues

Den aarhusianske powertrio kanaliserer Nirvana på deres fjerde single

Aarhusianske Federal Unicorn - bestående af Robert Jancewicz (guitar/vokal), Kuba Sypniewski (bas/kor) og Kristian Kå (trommer/kor) - er klar med endnu en single fra deres album, "Come Again", der udkom tidligere i år. Du kan eksklusivt se "Daddy Issues" her forneden.

Hvor fest og dansende nymfer tidligere har prydet bandets videoer, er der skiftet stil på den hårdtslående "Daddy Issues", som er den fjerde single fra albummet, måske i takt med, at emnet for sangen er en smule mere alvorligt. Vi har nemlig med beskrivelsen af et turbulent parforhold at gøre, præget af det fædrene ophavs skærmydsler. "Daddy Issues" kunne på den måde være en istemmende kommentar til Phillip Larkins vrede digt, "This Be The Verse". 

Musikalsk er her noget at hente for fans af Nirvana. Det fængende guitarriff forvrænger sig nemlig tilbage gennem tiden til 90'ernes alternative rock, hvor man ikke undskylder for at sparke hul i luftet med frustrerede guitaranslag. 

Rygtet vil, at den aarhusianske enhjørning samarbejder med den booker, der breakede danske Duné i Tyskland. De skal således med aarhusianske Captain Casanova et smut til det forjættede Tyskland i september. 


Enhjørningens debutalbum udkom i februar, men den væltede dog ikke GAFFAs Kristian Pedersen helt omkuld. Han kvitterede med tre stjerner under overskriften: "Mellem rockdyder og røvballe."

Se "Daddy Issues" her - og gør dig klar på en rundfart i militæruniform:


ANNONCE