x
Sigmund: Live with the Boogiemen

Sigmund
Live with the Boogiemen

Sigmund: Live with the Boogiemen

GAFFA

Album / Tutl
Udgivelse D. 08.08.2014
Anmeldt af
Espen Strunk

Jeg havde en klar fornemmelse af at balancere lige på grænsen af, hvor smalle udgivelser Danmarks største musikblad bør beskæftige sig med, da jeg sidste år alligevel valgte at anmelde den færøske sangskriver/sanger Sigmunds skandinaviske tag på bluesgenren på albummet Seven Sheep Farm Blues.

Nu er den færøske musiker så tilbage - igen på det succesfulde selskab Tutl - og er minsandten vokset med opgaven. Hvor debuten virkede lovligt hjemmegjort, præsenterer Sigmund denne gang et tungt bluesrockende album, indspillet live i studiet på en enkelt aften,  hvor en del af hjemmeoptagelserne fra debutpladen får nyt liv side om side med coverversioner af obskure navne som peruvianske Los Saicos og Richard Berry.

Live with the Boogiemen er hverken dybt original eller strengt uundværlig - men den rocker regulært nok, og markerer en velkommen udvikling for den unge musiker. Og skal man være rigtig flink, kan man sige, at Sigmund her på sin nye plade faktisk træder ganske overbevisende ind i rollen som en slags færøsk Jack White.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA