x
Mike Tramp: Museum

Mike Tramp
Museum

Mike Tramp: Museum

GAFFA

Album / Target Group
Udgivelse D. 18.08.2014
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Det er ikke fordi, Mike Tramp er ude i de store musikalske omvæltninger på Museum, der følger op på sidste års Cobblestone Street, men den danske sangskriver får alligevel lidt mere luft under sangene på det nye udspil. Og så fornemmer man ligefrem en ny begyndelse på den udmærkede New World Coming, der har den tidligere White Lion-frontmands sødme krydret med lidt melankolsk længsel. Lidt af en klassikerformel.

Men Mike Tramp er også traditionernes mand, der helst dyrker de velkendte amerikanske dyder, selv om basen nu i en årrække har heddet Danmark. Alligevel har han nu fået mod på at udfordre udtrykket en smule, som det nænsomt sker i den skævt spillede Down South.

Men patos har ikke forladt denne lonely rider, der stadig besynger længslen og smerten ud med nogle noget overdrevne fraseringer. I forhold til den halvakustiske Cobblestone Street klæder det dog bestemt hans sange, at de får mere fylde og derved rammer en fuldfed tone i hans venlige rocksange, som det lyder i den fint løbende Time for Me to Go.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA