x
Olly Murs: Never Been Better

Olly Murs
Never Been Better

Olly Murs: Never Been Better

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 21.11.2014
Anmeldt af
Malena Salvado

Olly Murs er den glade dreng fra blokken, der på Never Been Better, efter eget udsagn, aldrig har haft det bedre. Det høres; i hvert fald er albummet en (lidt for stor) samling ligefremme skæringer, der ikke prøver være andet end det, de er: glade sange om livet og, selvfølgelig, kærlighed.

I modsætning til de fleste andre popplader, der strømmer ind over os, er Never Been Better dejlig akustisk i sin produktion: bas, trommer, guitar og klaver driver værket. Og Murs' vokal er befriende ligefrem og ren. Selvom de fleste sange er up-tempo (manden er jo glad), kan jeg egentlig bedst lide den "dybde", Murs trods alt demonstrerer på de mere stille, f.eks. Hope You Got What You Came For. Nummeret giver, med sit højt-til-loftet-kvæd, ikke lyst til andet end at skrue op.

Alt i alt charmer Olly Murs i sin åbenlyse væren ligeglad med, hvad der er cool, og hvad der bare er pop på godt og ondt. Men det rammer mig alligevel ikke helt: måske fordi det bliver for dur, når man nu årstiden vil mol. Måske fordi det bare ikke er andet end jævnt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA