x
The Gaslight Anthem: Tinderbox, Gul Scene

The Gaslight Anthem, Tinderbox, Gul Scene

The Gaslight Anthem: Tinderbox, Gul Scene

Anmeldt af Michael Jose Gonzalez | GAFFA

Trods truende mørke skyer i horisonten og et markant temperaturskift er det ikke mange, der har søgt tilflugt under Gul Scenes teltdug, da The Gaslight Anthem går på. Det tynde fremmøde påvirker dog ikke Brian Fallon og resten af Jersey-drengene, der går til sagen med energi og gåpåmod.

Fallon krænger teksterne ud over en solid rockbund, men i takt med at bandets album er blevet mindre interessante, er de som liveband også blevet en kende for sikre. Også selvom der arbejdes for sagen. Bestemt. Der spilles derudad, men der mangler simpelthen noget af tidligere tiders fandenivoldskhed og punkede attitude.

Der er melodisk tæft og godt med fræsende guitarer i løbet af de små 50 minutter, koncerten varer, men det bliver mærkværdigt midtersøgende og ferskt i udtrykket, også selvom Fallon i stil med idolet Springsteen flere gange viser sig som en sympatisk mand af folket med gedigen publikumskontakt og betragtinger om, hvordan han ikke stoler på sportsudøvere, der er født senere end ham selv (1980, red.).

Det bliver en hyggelig koncert på den der ufarlige Brandon Walsh-agtige måde, hvor der ikke bliver trådt et skridt forkert. Der er ingen slinger i valsen, og de er gode til at få de folk, der i forvejen har Gaslight-T-shirts på, med, men det er også bare en smule for røvballerocket og kedeligt. Desværre. Fingrene er krydsede for, at de kan genfinde tidligere tiders gnist. For de kan altså virkelig levere varen, hvis de vil.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA