Nyhed

COMEBACK: Hør The Gaslight Anthems første nye sang i ni år

New Jersey-drengene giver første forsmag på kommende comebackalbum

De gik hver til sit i 2015 og blev gendannet tre år senere, hvor de udgav albummet The ’59 Sound Sessions - med en række frasorterede optagelser fra 2008 - og spillede en række koncerter.

Tidligere i år forlød det så, at der skulle være nyt album på vej fra New Jersey-bandet, som samtidig rullede en lang række amerikanske turnédatoer ud. Og fredag (28. april, red.) kom så første single fra den kommende plade - som samtidig er første nye sang fra bandet i hele ni år. Du kan høre den herunder.

""Positive Charge" begyndte som et glædebudskab til os selv og til vores publikum," fortæller forsanger Brian Fallon i en pressemeddelelse og uddyber:


"Det centrale tema er at se på de ting, som du er gået igennem, og stå med en følelse af lyst til at fortsætte fremad med et åbent hjerte, en tro på, at de bedste år ikke ligger bag nogen af os, og at det gode, vi har, er noget værd."

The Gaslight Anthem var hyppige gæster i Danmark i årene op til bruddet i 2015. De kunne således opleves på Roskilde i 2009, VoxHall i 2011, NorthSide i 2012, Store Vega i 2013 og Tinderbox i 2015. Året efter solodebuterede Brian Fallon med albummet Painkillers.


Koncertaktuelle Brian Fallon: "Musikken er min smertestillende medicin"

ANNONCE