Albumanmeldelse

Boom Clap Bachelors: Mellem Dine Læber

Mellem Dine Læber - Boom Clap Bachelors

Boom Clap Bachelors

Mellem Dine Læber

Lidt vel lækkert

Boom Clap Bachelors består af en samling musikere og producere fra københavnsområdet, og udgivelsen Mellem Dine Læber er med sin længde på lidt over tyve minutter det, man i gamle dage ville kalde for en ep.

Mellem Dine Læber er en endog særdeles stilsikker sag produktionsmæssigt, og man kan ikke være i tvivl om, at folkene bag kan deres kram. Teknisk er det flot, ingen tvivl om den sag. Musikalsk bevæger udgivelsen sig et sted mellem venlig electronica og så noget, der desværre rammer ind i nogle personlige aversioner hos denne anmelder, nemlig hele det område, der har med soulpop at gøre. De kælne vokaler og smagen af dovent lækker formiddagsjazz er virkelig ikke min kop te – så bliver jeg hellere oppe hele natten og sover længe.

Omvendt er der også flere af de let fjollede electronica-orienterede passager undervejs, der tiltaler mig, men Bee Gees-falsetterne og tekststumper som "du tænker kun på mine hænder på alle andres dillermænd" trætter mig – så hellere rendyrket bøssefalset og Klaus Nomi her, tak. Men – lider man ikke i samme grad som jeg af en vis allergi overfor lækker, soulet vellyd, så kan man godt lægge en stjerne ekstra til.

VIL DU LÆSE VIDERE?

Bliv medlem og få fuld adgang til alt indhold på Gaffa.dk

Få første måned for 1 kr. — Herefter kun 29 kr./md.

  • Fuld adgang til alt indhold på gaffa.dk
  • Mulighed for at fravælge annoncer på gaffa.dk
  • Rabat på billetter til udvalgte koncerter og festivaler
  • Adgang til GAFFAs magasinarkiv med over 500 magasiner - Danmarks musikhistorie

Opret din profil


    Allerede GAFFA+ medlem

    ANNONCE