Nyhed

Boom Clap Bachelor går solo

Ronni Vindahl fra Boomclap Bachelors går solo med debuten "Serendipity, der udkommer den 21. november.

Efter flere år som centralt medlem i grupperne Boom Clap Bachelors, Non+ og Ivory & Gold bryder Ronni Vindahl nu ud af de faste rammer og udgiver solo-debutalbummet "Serendipity, der udkommer den 21. november.

Ronni Vindahl, der har flere år på bagen som producer, har, som GAFFA tidligere har skrevet, fået svenske Jenny Wilson til at medvirke på sin kommende plade.

Kommende lyttere kan ifølge produceren forvente et album med meget personlige sange:


"De handler alle sammen om mig selv, om det at være i et forhold, de ting man kan blive sur over i sådan ét og de ting, man synes fungerer fantastisk. Det er det allermest nærliggende at skrive om. Det handler også om, hvordan jeg ser mig selv, hvis jeg synes, jeg har nogle tendenser til at være på en bestemt måde, så prøver jeg at skrive det ned og på den måde skrive en sang til mig selv. "Prøv og hør, kunne du måske prøve at være sådan her og gøre sådan her". Alle sange er inden for den her helt personlige ramme."

I august 2010 mødte GAFFAs medarbejder Michael Munkholm Ronni Vindahl til en snak om hans kommende soloplade, samarbejdet med Jenny Wilson og andre spændende emner. Læs alt om det i Ronni Vindahl: Multimusiker i en kælder på Nørrebro.

Se musikvideoen til Ronni Vindahls single "The Question" med vokal gæsteoptræden af Jenny Wilson:


ANNONCE