Albumanmeldelse

Black Country Communion: Live Over Europe, 2 dvd

Live Over Europe, 2 dvd - Black Country Communion

Black Country Communion

Live Over Europe, 2 dvd

Black Country Communion: Egoer og personligheder på fornøjelsestur

Som bekendt er det langt fra alle sammensatte supergrupper, der funger som en helhed. Langtfra. Men Black Country Communion er en af de få, dejlige undtagelser, og denne dvd er et ærligt portræt af det show, gruppen turnerede med i sommer, optaget ved tre tyske datoer – få dage før koncerten i nu hedengangne KB Hallen:

En ekstatisk opmærksomhedssøgende/krævende Glenn Hughes, en stille sympatisk Joe Bonamassa, der bare ikke kan lade være med at lade sig rive med, indpiskeren Jason Bonham – og så Derek Sherinian i baggrunden. Egoer og personligheder, der ikke bare lyser igennem hver for sig, men som her i karrierestarten er tændte, friske – og glade for hinandens selskab. Og spiller hamrende godt sammen – som gruppe.

Jovist, det er 70'er-inspireret rock, men spillet med finesse, hvor den mørkmelodisk stærke, tunge rockmaskine veksler med lyriske sange og stunder (især fra Bonamassa). Og masser af musikalsk overskud og tid til leg. Når nu Zeppelin, Sabbath og Purple ikke eksisterer/har passeret velmagtsdagene, så tag BCC.

VIL DU LÆSE VIDERE?

Bliv medlem og få fuld adgang til alt indhold på Gaffa.dk

Få første måned for 1 kr. — Herefter kun 29 kr./md.

  • Fuld adgang til alt indhold på gaffa.dk
  • Mulighed for at fravælge annoncer på gaffa.dk
  • Rabat på billetter til udvalgte koncerter og festivaler
  • Adgang til GAFFAs magasinarkiv med over 500 magasiner - Danmarks musikhistorie

Opret din profil


    Allerede GAFFA+ medlem