Albumanmeldelse

Killswitch Engage: Disarm The Descent

Disarm The Descent - Killswitch Engage

Killswitch Engage

Disarm The Descent

Metalcore, der emmer af klasse

Oven på den lidt rutineprægede forgænger er forventningerne til det seneste udspil fra metalcorens ubestridte flagskib tårnhøje. Ikke mindst fordi bandets oprindelige vokalist, Jesse Leach, nu igen er bag mikrofonen.

Disarm The Descent rummer ikke voldsomme overraskelser. Den mest markante ændring er, at trommeslager Justin Foley på nogle af numrene tæsker løs på lilletrommen, som man skulle tro, at han var til eksamen i at grinde. Det er dog fortsat vekselvirkningen mellem den ekstreme metals brutalitet og uimodståelige omkvæd, hvor vokalen og guitarerne synes at konkurrere om at levere englemelodier.

Leach' tilbagevenden synes at have revitaliseret bandet. De 12 sange holder en høj standard. Højdepunkter som den tekniske The New Awakening, den meget melodiske hymne A Tribute To The Fallen og det åbnende inferno af afstraffende riff-arbejde The Hell In Me er alle eminente eksempler på memorabel sangskrivning, der hjemsøger en længe efter gennemlytning. Disarm The Descent er et album, der emmer af klasse.


5

VIL DU LÆSE VIDERE?

Bliv medlem og få fuld adgang til alt indhold på Gaffa.dk

Få første måned for 1 kr. — Herefter kun 29 kr./md.

  • Fuld adgang til alt indhold på gaffa.dk
  • Mulighed for at fravælge annoncer på gaffa.dk
  • Rabat på billetter til udvalgte koncerter og festivaler
  • Adgang til GAFFAs magasinarkiv med over 500 magasiner - Danmarks musikhistorie

Opret din profil


    Allerede GAFFA+ medlem

    ANNONCE