Nyhed

Roskilde-aktuelt band genforenes med frontmand

Howard Jones tilbage i Killswitch Engage

Det Roskilde-aktuelle band Killswitch Engage mistede deres forsanger Howard Jones i februar dette år, da han af "personlige årsager" valgte at forlade bandet. Nu er han tilbage, og synger med sit band første gang efter sit midlertidige fravær den 19. maj i Norfolk, Virginia. Derefter vil bandet spille en række koncerter i USA, inden de trykker den af på årets Roskilde festival i begyndelsen af juli.

Da Jones forlod bandet, blev han afløst af All That Remains frontfigur Phil Labonte og tidligere Killswitch Engage-vokalist Jesse Leach, og forklaringen lød i en officiel udtalelse fra bandet:

"Det blev åbenlyst for os alle, at Howard ikke er i stand til at være på turne lige nu, og at han blev nødt til at forlade landevejen, og komme i bedring. Det er af personlige grunde, og selv om vi forstår alles nysgerrighed og bekymkring for Howard og bandet, sætter vi pris på, at alle respekterer Howards privatliv på dette tidspunkt."

Killswitch Engage er et af de unge metalbands der står i kø for at overtage tronen efter bands som Metallica og Anthrax, og de går et godt forsøg – med en metalcore, der indeholder alt fra fængende omkvæd til 80'er-guitar.

ANNONCE