Nyhed

Killswitch Engage fortsætter uden Howard Jones

Det roste metalcoreband fortsætter trods forsanger Howard Jones' afsked

Copenhell-aktuelle Killswitch Engage fortsætter uden Howard Jones (midtfor på billedet), der i sidste uge offentliggjorte via bandets hjemmeside at han havde valgt at trække sig fra Killswitch Engage efter ni års medlemskab. Af en ny pressemeddelse fremgår det nu at bandet fortsætter, og at de samtidig lover at gøre alt for at finde en forsanger, der kan løfte arven efter Jones. Den officielle udtalelse lyder således:

"Vi har valgt at fortsætte uden Howard Jones som forsanger for Killswitch Engage. Vi elsker Howard og er taknemmelige for de ni år, vi har haft ham med i bandet. Ud af respekt for de involverede parter vil vi undlade at diskutere de specifikke grunde til denne beslutning. Howard er og vil altid være en del af vores familie, og vi ønsker ham det bedste. Han efterlader store fodspor at fylde ud, så det bliver en tung opgave at finde en ny sanger til Killswitch, noget vi vil gøre til vores første prioritet. Vigtigst af alt vil vi gerne takke jer alle sammen for jeres opbakning gennem årene og for at være med os i al den tid. Vi værdsætter det virkelig og ser meget frem til at have en ny plade til jer, som vi kan være stolte af, i en ikke alt for fjern fremtid."

Samarbejdet med Howard Jones har på grund af sygdom og andre personlige årsager været skrøbeligt de sidste par år, og forsangeren forlod første gang Killswitch Engage i februar 2010, men vendte tilbage tilbage til folden den efterfølgende maj. Nu har han imidlertid officielt forladt bandet, der altså fortsætter alligevel og arbejder på at finde en ny frontmand. Killswitch Engange gæster Danmark til sommer i forbindelse med den årlige metalfestival Copenhell i København den 15. og 16. juni.

ANNONCE