x

Guide: Fire album, du skal glæde dig til i juni

Guide: Fire album, du skal glæde dig til i juni

Vi skal snart i gang med en ny måned, og traditionen tro har vi fundet de mest spændende plader, du kan glæde dig til i kommende måned.

 

5 Seconds of Summer

Titel: Youngblood

Pop, punk og rock er sjældent gået så meget hånd i hånd som hos australske 5 Seconds of Summer. Deres tredje udspil skal nok cementere deres position, og hvis man er i tvivl om populariteten, også i USA, har Amerikas næststørste supermarkedskæde, Target, annonceret en specialudgave, eller faktisk fire, hver med et cover prydet af bandets fire medlemmer.

Udgivelse: 1. juni

 

Nine Inch Nails

Titel: Bad Witch

Roskilde-aktuelle Trent Reznor er klar med første NIN-album i fem år, og egentlig skulle det bare have været sidste del af ep-trilogien, der startede med ”Not the Actual Events” i 2016. Men så greb musikken om sig, og pludselig har vi et fuldt album ude inden koncerten i Danmark, og inden NIN drager ud på en støjende turné sammen med skotske The Jesus and Mary Chain.

Udgivelse: 22. juni

 

Panic! At the Disco

Titel: Pray for the Wicked

Det teatralske rockcirkus, der er P!AtD består efterhånden ”kun” af frontmand Brendon Urie (og en masse tour-musikere), men det skal nok vise sig nok til at sætte gang i store følelser og emo-stil, når Las Vegas-bandet udsender deres sjette udspil, der igen er produceret af Grammy-vinderen Jake Sinclair (Weezer, Pink, Fall Out Boy).

Udgivelse: 22. juni

 

Florence + the Machine (billedet)

Titel: High As Hope

Det slap ud ved et uheld, på Record Store Day, at der var nyt på vej fra Florence Welchs gruppe, men den skulle være god nok. Bandet, der i februar sagde farvel til trommeslager Christopher Hayden, har på det nye udspil samarbejdet med blandt andre Jamie Smith (the xx) og Sampha Sisay, kendt fra sit arbejde med folk som Drake, Solange og Kanye West.

Udgivelse: 29.  juni

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA