x

Mixtune For Cullys turnedagbog kapitel 3

Mixtune For Cullys turnedagbog kapitel 3

Wow, her er varmt i Japan. Vi landede d. 9. juli i Tokyo og blev ramt af en mur af varme. Her er måske mellem 30 og 40 grader, og luften er meget fugtig.

Jeg skulle først spille den 20. juli på The Pink Cow, så vi blev kun tre dage i Tokyo og rejste så videre til en lille by ved navn Shingu. Nabobyen Nachi har en gang om året ild-festival – Nachi No-Hi Matsuri. Det var rigtig flot, og byen Shingu viste sig at være et godt sted. De lokale var meget venlige og inviterede os på japansk middag. Vi blev der et par dage og nød stranden – Nachi Beach og skovene omkring.

Efter ild-festivalen tog vi videre til Koya San, som ligger 1000 meter oppe i bjergene. For at kunne komme op til byen skulle man med en kabel-bil lodret op af bjerget. Jeg var lidt bange for, at kablet skulle briste, og vi ville få en flyvetur ned af bjergsiden.

Byen Kaya San består mest af templer og altre, og rundt om byen er den kæmpe store gravplads – Oko No In midt i skoven med mange templer og altre. Tusinder af buddhister er begravet der. Vi havde læst i Lonely Planet-rejsebogen, at man skulle gå en tur, lige før det blev mørkt, da lyset ville falde flot i skoven og skabe en stemning fra en anden verden. Det gjorde vi selvfølgelig, og det blev da også helt mørkt, før vi nåede tilbage. Og jeg må da indrømme, at en gravplads fra år 800 midt i bjergene i Japan kan føles lidt uhyggelig.

Vi tog dagen efter ned fra bjerget og er nu i Japans gamle hovedstad Kyoto. Vi så et kæmpe optog i går, som har været i gang i tre dage – Gion Matsuri, kalder de det. En festival for de døde. Vi skal lige i dag til at se lidt mere af byen, før vi skal tilbage til Tokyo. Jeg glæder mig til at skrive om spillestedet The Pink Cow. Jeg skal bl.a. spille sammen med en pige fra Australien – Cigarettes For Ping Pong – og der vil være videokunst, kortfilm og animationsfilm samme aften. Det skal nok blive fint.

Efter koncerten d. 20. juli på The Pink Cow i Tokyo skal jeg se, om jeg ikke kan få sendt nogle flere billeder fra turen.

Bedste hilsner

Aage Hedensted / Mixtune For Cully

Mixtune For Cully på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA