x

Før koncerten – Sune Rose Wagner

Før koncerten – Sune Rose Wagner

Hvordan er det gået i øveren?

– Jeg er ikke den store øver, men nogle gange bliver man jo nødt til det. Vi har haft nogle ret intensive øvere med Raveonettes før vores US-tour, fordi vi havde to nye personer med i bandet, men med det danske er det kun Piet (Breinholm Bendtsen, trommer, red.), som skal øves ind, så det kommer sikkert til at gå rimelig fint. Vores musik er jo også temmelig freestyle, så det er cool.

Hvad kan vi forvente os af koncerterne?

– Skæg og ballade. God musik og dejlige passager. Med hensyn til sætlisten ved jeg det ikke helt endnu, men bestemt ingen Raveonettes-sange. Måske en enkelt Psyched Up Janis-sang i ny og næ, man kan jo aldrig vide. Jeg er ikke rigtig begyndt at tænke så meget på det endnu. Er på tour med Raveonettes lige nu og så i gang med at skrive til den nye Rave-plade.

Hvad gør I, lige inden I går på scenen?

– Ingenting. Jeg går lidt forvirret omkring og prøver at huske teksterne og komme i stemning. I bandet er vi temmelig stille og nervøse på den fede måde og somme tider på den ufede måde.

Hvad står der på jeres forplejningsliste?

– Alt det kedelige: øl, vand, frugt, sandwich, chips, vodka et cetera ... ingen cool ting desværre.

Hvad hører I i tourbussen?

– Vi hører ikke musik, når vi turnerer, kun hvis det er virkelig lange ture som i USA eller dele af Europa. Måske et blandet bånd med Springsteen, Dylan, Tom Waits, Nick Cave, Dead Kennedys, The Clash, M.I.A., NWA, Wu-Tang Clan og Dr. Dre.

Sune Rose Wagners MySpace-side inklusive turnéplan


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA