x

Pilgrimz-Englands-tour-dag-thingy kapitel 1

Pilgrimz-Englands-tour-dag-thingy kapitel 1

Det hele starter fandeme fantastisk! Et eller andet sted på en tankstation mellem Næstved og Vordingborg besøger jeg toilettet, med fatale resultater. Mit pis er ikke længere korngult, og nervøsiteten melder sig, da jeg pisser postkasserødt! Jeg får fat i egen læge på telefonen, og han stiller en diagnose derigennem. Og vi afhenter en kur, på Rødby Løve-apotek, som han udsteder.

DIGANOSE: URINVEJSINFEKTION!

Ro på, ro på Max. Det er kun, hvis det danner sår, at du skal pisse barberblade.

Vi får set både Robocop 1 og 2, da vi blæser ud ad de gamle slidte landeveje, der ligger for vores fødder. Igen er vi 12 år, og har glemt alt om arbejdsgivere, selvangivelser og ubetalte regninger.
Vi rammer Leeds cirka klokken 15:00, 20 timer efter at vi forlod København, og møder et par medlemmer fra Gojira, som virker lettere frustrerede. Det viser sig, at en bums, eller flygtning, har brudt ind i deres trailer, har boet der, og frit benyttet sig af deres merchandise. Så et eller andet sted i Leeds' gadebillede render en stakkels afvist asylansøger rundt i Gojira-gear. Vi får en sludder, og drengene og pigerne fra crewet virker, som om de har begge ben meget fastgroet i jorden.

Aftenens lydprøve er kun på små 10 minutter. Men heldigvis har vores medbragte lydmand Søfting så stor rutine, at han prikker hul i anlægget, og stiller fantastisk lyd inden for denne tidsramme. Så tilgiver vi ham naturligvis for at nakke to flasker sprut i lommen på færgen. Vi drikker begge flasker og når næsten frem i tide næste dag.

Her spiller vi endnu et show, og oplever at publikum og spillestedsfolk er meget modtagelige over for vores musik og energi på scenen. Vores manager Rune har i et eller andet bizart eksperiment hooket op med BBC, for at indlogere os hos en totalt fremmed gut, som stiller sin lejlighed til rådighed, via noget, der kaldes: Couch-surfing. Her skal BBC-reporterinden lave et interview med os og Mr. Vangelic! - en meget sofistikeret, teatralsk person. Vi benytter naturligvis chancen for at udveksle kulturer, og drikker alle i hegnet.

I Skotland møder vi et af de fedeste spillesteder. Det ligger på 3. sal, og har ingen elevator. Så vi får superhuman-kræfter og telepaterer det hele op på salen. Her spiller vi endnu en meget vellykket koncert. Vi griner med og ad Gojira-drengene og af deres fans, som kalder dem: "Gorilla". Vi rider videre mod solnedgangen, med Ennio Morricones spaghetti-western-guitarer galoperende udad i bilens anlæg. DU GODESTE, smøger koster meget i England! I England er man også meeeeget høflige over for sine medmennesker, og hilser pænt, selvom man har tatoveringer, går tur med sin hund, eller bare hænger ud og rapper foran et spillested i Glasgow. Det kan de nok lære lidt af, på Nørrebro pt.!?

Pilgrimz på MySpace.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA