Nyhed

Pilgrimz som support for Gojira

... og det betyder, at der aflyses koncerter i Danmark

Det danske metal-band Pilgrimz skal med som support for Gojira på det franske bands kommende tour i Storbritanien. Denne tur til de britiske øer betyder, at Pilgrimz bliver nødt til at aflyse fem koncerter i løbet af marts og april her i Danmark, men ifølge en pressemeddelelse arbejder bandet på nye koncertdatoer i Danmark til efteråret.

Pilgrimz udsendte sidste år debutalbummet "Boar Riders", der af GAFFA blev tildelt fire ud af seks mulige stjerner, og hvorpå de blander hardcore og ekstrem metal med en smule rock og rul. Det københavnske bands forsanger Max Vegas udtaler om den kommende tour med Gojira:

"Det er selvsagt, at Gojiras udtryk er unikt, og at bandet er et af Europas førende metal-bands. Men jeg tror, at deres fans godt vil kunne li' os. Selvom vores metal er mere rock 'n roll-inspireret, er det stadig vores eget beskidte, unikke udtryk, og vi kan ikke vente med at destruere Storbritanien."


De Pilgrimz-koncerter, der er aflyst her i landet, er dem, der afholdes torsdag den 12. marts på Loppen i København, fredag den 13. marts på Musikcafeen i Århus, lørdag den 14. marts på Studenterhuset i Ålborg, fredag den 20. marts på Bygningen i Vejle, og fredag den 17. april på Kulisselageret i Horsens.

Gojira, der med et smil på læben er blevet kaldt for "øko-metal", spiller to danske koncerter i henholdsvis Amager Bio den 27. april og på Voxhall den 28. april, hvor de spiller sammen med Koldborn og Vira. Dørene åbner begge steder klokken 20:00, og koncerterne starter klokken 21:00. Billetter til koncerten i Århus kan købes på www.voxhall.dk, og billetterne til Amager Bio på www.billetnet.dk.

ANNONCE