x

Mixtape: The Company

Mixtape: The Company

De elektroniske rockdrenge fra The Company er aktuelle med deres selvbetitlede debutalbum og har markeret sig med deres energiske og unikke lyd. "The Company" er produceret af Rune Rask, der er kendt for sit talent som hiphop-producer for blandt andre L.O.C. og Suspekt, men som nu prøver kræfter med rockmusikken.

GAFFA har spurgt The Company om de tre ikke vil sammensætte et mixtape til en lejlighed, som gruppen selv vælger. Det er blevet til en energibombe af musik, der kan holde koncentrationen på den tyske motorvej og foden på speederen.

The Company: "På autobahn i BMW 750 V12"

I sommeren 2009 var The Company i færd med at lave musikvideo til 2. radiosingle, "Tonight", hvor der skulle skydes nogle scener i blandt andet Reeperbahn Festivalen i Hamborg. I Tabu Records' bil, en BMW 750 med V12-motor, gik turen fra København over de tyske autobahns, hvor vi ikke fandt nogle hastighedsbegrænsninger. Dette mixtape er udvalgte numre, vi hørte på vores cruisetrip til den tyske industriby. 

Deadmau5: "Slip" (2008)

Deadmau5 er det ultimative cruise-musik. Især "Slip" har ramt os hårdt, og hver gang vi hører den, ærgrer vi os over, at han ikke spillede den på årets Roskilde Festival.

Âme: "Rej (Pastaboys Club Mix)" (2006)

Det originale mix er fedt, men fuck hvor river dette mix bare benene væk under os. Tre timer i bil kræver, at det er en lille smule hårdere og groover en lille smule federe som Pastaboys (københavnsk hiphop-kollektiv, red.) har gjort det i denne version.

Muse: "Hysteria" (2003)

Engang var Muse råt, uslebent og pisseoriginalt.

Benga And Coki: "Night" (2008)

Den svulstige bas bliver ved og ved. Det er lidt ligesom V12'eren i bilen, når den er på vej langt ind i det røde felt.

F.U.K.T.: "Play With Fire" (2006)

På vej til Hamborg tænkte vi på vores live-trommeslager, Anders Meinhardt (fast trommeslager i F.U.K.T., spiller også med Burhan G og Johnson, red.), der også  til dette nummer ligger et solidt beat ud over det sædvanlige. Meinharts ustyrlige præcision på 64. delene, førte os sikkert hele vejen til den tyske storby.

The Company er ude nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA