x

Før koncerten: Turboweekend

Før koncerten: Turboweekend

Hvordan er det gået i øveren?

Godt! Vi har været i gang med at løsne vores sange lidt op, så der bliver mere plads til at jamme til koncerterne. Og så ryster vi posen på den her turné, så der er en del numre, vi ikke plejer at spille, der lige er blevet pudset af.

 

Hvad kan vi forvente os af koncerterne?

– Jamen, som nævnt en del sange, vi ikke plejer at spille – også nogle helt spritnye. En koncert skulle helst ikke være det samme som at sætte en plade på derhjemme, så vi prøver at give folk en visuel oplevelse og sætte gang i en fest. Vi gejler publikum op, de gejler os op, sådan går det gerne.

 

Hvad gør I, lige inden I går på scenen?

– Nogle af os går lige en ekstra gang på toilet. Faktisk er det som regel mig, der lige skal være sikker på, at jeg ikke har noget, jeg skal af med. Ellers uddeler vi high fives, briefer hinanden lidt og gruppekrammer.

 

Hvad står der på jeres forplejningsliste?

– Vi er lidt kedelige, for eksempel frabeder vi os både slik, chips og junk food. Turnélivets mange dage med druk og junk gør ikke nogen kønnere. Ellers står der sådan noget som vodka, gin, en kasse øl og nogle flasker rødvin. Det hører sig jo ligesom til. Nå ja, og så står der faktisk også, at vi gerne vil have et strygejern og et strygebræt til de krøllede skjorter.

 

Hvad hører I i turbussen?

– Hvad hører vi ikke? Jeg er meget glad for Spoon-albummet Transference, Tame Impala, den nye PJ Harvey og engelske Everything Everything. Normalt er det den, der sidder på forsædet, der styrer musikken – men hvis man sætter noget lort på, mister man pladsen!

 

Se turnéplan og køb billetter via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA