x

Carsten Holms P6 BEAT-blog del 3

Carsten Holms P6 BEAT-blog del 3

Kære GAFFA-læser
 
Jeg har lige siddet og lavet en liste over de 10 albums, som indtil videre har været årets bedste – og den liste er virkelig fed! Imponerende, ligefrem… Der er kommet så mange gode album, som netop dyrker albummets format i forhold til opbygning, dynamik og stemninger, at det faktisk er svært at begrænse sig til bare 10. Fra den danske undergrund via den amerikanske indie-verden til de store overskrifter fra britiske bands og artister… hele listen vil jeg offentliggøre d. 18. april – og naturligvis spille numre fra alle 10 album!

Grunden til, at jeg først kaster mig over listen om 1½ uge, er fordi der er godt pakket allerede i næste uges udsendelser – og mine fingre brænder for at kunne skrive et navn her i bloggen, som vi sender en koncert med, LIVE, i næste uge på P6 BEAT. Aftalen er i hus, men blækket er ikke tørt endnu, så det må jeg vente med til i morgen, at skrive om. Men tænk sig… at kunne sende 2 timers direkte LIVE og rydde sendefladen for det – det er da fedt, og med til at gøre, at jeg glæder mig endnu mere til næste uge og til P6 BEAT går i luften.
 
I går lavede jeg et fint lille interview med James Blake, og dagen i dag startede med at jeg selv tog mig en snak med min gode kollega, Anders Bøtter (billedet), som laver Sort Søndag. Sort Søndag sender sidste gang på søndag på DR Rock, og flytter derefter permanent over på P6 BEAT – og den snak Anders og jeg havde omkring ambitionerne for P6 BEAT, den digitale radio og Sort Søndag, kan du høre på søndag kl. 21 på DR Rock.
 
Sidst på eftermiddagen kommer belgiske The Van Jets forbi P6 BEAT studiet for at lave en TOY-session. Det er allerede blevet noget af den største fornøjelse ved at arbejde på P6 BEAT – det er at se, høre og føle musikernes begejstring over at spille deres musik på miniature-instrumenter… tjek linket og se den første TOY-session vi lavede, for 1½ måneds tid siden, da Peter Bjørn og John gæstede P6 BEAT!
 
Dagens musiktip: Times New Viking – "Ways to Go" – lo-fi trio fra US, der på "Ways To Go" giver meget mere tyngde end tidligere – og det har også skrællet noget af skraldet væk… lo-fi i flyvende og fin form.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA