Artikel

Machine Gun Kelly til GAFFA: "Du må være motherfucking sindssyg!"

GAFFA.dk – alt om musik

Machine Gun Kelly giver koncert i Store Vega den 19. oktober. I den forbindelse var vi heldige at få et telefoninterview med den amerikanske rapper. Eller var vi?

Lad det være sagt med det samme. Jeg har arbejdet på GAFFA i tyve år, og dette må gå over i historien som en af mine mærkeligste interviewoplevelser til dato. Jeg har efterhånden talt med hundredevis af musikere, fra ukendte amatører til verdensnavne som Tori Amos, Kate Bush og Patti Smith. Ikke umiddelbart artister i samme boldgade som omtalte Machine Gun Kelly, men ikke desto mindre har jeg altid sat en ære i at være velforberedt. Jeg følte egentlig også, at dette var tilfældet denne torsdag i september, da jeg ringede amerikaneren op.

I langt, langt de fleste tilfælde er jeg gennem tiden blevet mødt af veloplagte og veltalende interviewofre med lyst til at tale – uanset om det har været face to face, over telefon eller via Skype. Sågar på mail. Lige i tilfældet Machine Gun Kelly var der dog desværre ikke den helt store connection mellem interviewperson og interviewer. Om det var mig eller ham, der havde en dårlig dag – eller begge – vil jeg lade være op til dig at bedømme. Herunder følger i hvert fald hele interviewet, ord for ord. Om ikke andet er det underholdende læsning. God fornøjelse:

VIL DU LÆSE VIDERE?

Bliv medlem og få fuld adgang til alt indhold på Gaffa.dk

Få første måned for 1 kr. — Herefter kun 29 kr./md.

  • Fuld adgang til alt indhold på gaffa.dk
  • Mulighed for at fravælge annoncer på gaffa.dk
  • Rabat på billetter til udvalgte koncerter og festivaler
  • Adgang til GAFFAs magasinarkiv med over 500 magasiner - Danmarks musikhistorie

Opret din profil


    Allerede GAFFA+ medlem