Nyhed

Rapper havde nedsmeltning på Twitter – nu siger han, at han var hacket af russere

GAFFA.dk - alt om musik

Joyner Lucas skulle spille på Chicago-festivalen Lollapalooza i juli, men udtrykte sin vrede på Twitter over at være blevet placeret som en mindre artist end den kontroversielle Machine Gun Kelly. Nu skriver han på Twitter, at hans konto har været hacket af russere.

Den tidligere rapper og nu poppunker Machine Gun Kelly har haft visse beefs med andre musikere, blandt andre Eminem og G-Eazy, og rapperen Joyner Lucas så også kortvarigt ud til at være en af dem, der ikke rider med MGK. Han udtaler nu, at hans konto er blevet hacket.

I en nu slettet Twitter-storm gik Joyner Lucas helt amok på Chicago-festivalen Lollapalooza over at have placeret Machine Gun Kelly som hovednavn i stedet for ham. Men som med alt andet på internettet, så bliver det aldrig helt glemt, så her er et par oversatte uddrag af Lucas’ online spærreild.


"Jeg er den største uafhængige kunstner punktum med undtagelse af min n***** tech. Og jeg har numrene & fans & og pengene til at bakke det udsagn op. Hvordan er det, at festivaler bliver ved med at stille mig ved siden af en masse n*****z, der ikke er på mit niveau!?"

"Så hyrer i den her fjollede spade som hovednavn?"

"Der er sgu ikke nogen, der bliver urolige over en n**** der lægger neglelak"


Her til eftermiddag har Lucas slettet alle tweets, han skrev om MGK og Lollapalooza og i stedet skrevet:

"De satans russiske hackere hackede min telefon i går smh (ryster på hovedet, red.)" 

LÆS OGSÅ: Machine Gun Kelly til GAFFA: "Du må være motherfucking sindssyg!"

ANNONCE