Nyhed

Machine Gun Kelly udgiver to nye album i år

GAFFA.dk – alt om musik

Der er store nyheder fra pop-punkrapperen

Den amerikanske rapper Machine Gun Kelly har netop annonceret, at han kommer med to album i år. Kelly, der går under det borgerlige navn Colson Baker, annoncerede pladen Born with Horns i august sidste år og udgav en tilhørende single ”Papercuts”. Baker havde oprindeligt hintet pladens komme til at være nytårsaften, men et lettere mystisk tweet fra hestens egen mund lagde låg på det.

Titlen på albummet er en reference til en fælles tatovering, Kelly fik sammen med samarbejdspartner og Blink-182-trommeslager Travis Barker, der agerer executive producer på MGK’s seneste plade Tickets to My Downfall og fortsætter på næste album. Kelly opdaterede sine albumplaner yderligere, igen på Twitter, med teksten ”To albums i år.”

Rapperen har i podcasten Sunday TODAY with Willie Geist udtalt om den nye plade, at den bliver ”mere guitar-tung” og ”lyrisk dybere”. Han fortsætter: ”Hver plade er en modstilling til den forrige plade. Så jeg nærstuderede Tickets og hørte den lyse lyd, jeg havde, og på denne plade har jeg bare slukket lyset.”


Han fortæller også om at være sig selv tro og give sig selv friere tøjler: ”Jeg er ikke bange mere, der er ikke noget, der holder mig fra at være mit sande jeg – og mit sande jeg kan ikke ties, kan ikke holdes tilbage. Det er en kraft, det er som en orkan. Det kan ikke stoppes, det køre bare ,indtil det føler behov for at stoppe, og det kommer ikke til at ske lige foreløbig.”

Born with Horns samt dens efterfølger markerer Machine Gun Kellys henholdsvis sjette og syvende studiealbum og andet og tredje samarbejde med Travis Barker.

LÆS OGSÅ: Machine Gun Kelly til GAFFA: "Du må være motherfucking sindssyg!"


ANNONCE