x

Video: U2 får besøg af Noel Gallagher i Beatles-cover

Video: U2 får besøg af Noel Gallagher i Beatles-cover

Veteranerne i U2 er for tiden i gang med en grundig rundrejse i Storbritannien i forbindelse med bandets "Innocence + Experience"-turné, hvilket i går aftes havde bragt Bono og hans kumpaner til O2-arenaen i London, hvor de altså fik selskab af Noel Gallagher på scenen.

Til at hjælpe med koncertens afslutning dukkede det tidligere Oasis-medlem pludselig op, og han hjalp U2 igennem deres eget hit "I Still Haven't Found What I'm Looking For", inden bandet gav sig i kast med den endnu mere ikoniske Beatles-klassiker "All You Need Is Love". Bono havde en reference til Gallaghers nuværende band The High Flying Birds med, da han introducerede ham med ordene: "Jeg vil gerne hive en af mine helte, en af bandets helte, ind for at hjælpe os med den næste sang. Byd velkommen til den højtflyvende fugl i egen høje person, Noel Gallagher." Du kan se den fulde optræden nederst på siden.

Undervejs i koncerten benyttede Bono som vanligt lejligheden til at snakke om nogle af verdens humanitære problemer, da han under "Where The Streets Have No Name" retorisk spurgte, om publikum foretrak et Europa med åbent hjerte eller med lukkede grænser, skriver NME. De rapporterer i øvrigt, at Noel Gallagher var blevet spottet i Londons undergrund på vej hen til aftenens koncert.

Se U2 og Noel Gallagher spille "All You Need Is Love" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA