if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } else{ } Nyt fra Noel Gallagher: ”En af de bedste sange, jeg nogensinde har skrevet”

Nyhed

Nyt fra Noel Gallagher: ”En af de bedste sange, jeg nogensinde har skrevet”

Tidligere Oasis-medlem sætter barren højt med ny single og album-annoncering

"Man skal aldrig sige aldrig - men det ville kræve nogle helt særlige omstændigheder." Sådan sagde Noel Gallagher til BBC Radio Manchester i går - og talte naturligvis om muligheden for en gendannelse af det navnkundige 90'erband Oasis.

Og mens Oasis måske ikke genopstår lige foreløbig, er Gallagher til gengæld klar med en helt ny single med sit band High Flying Birds. Den har fået titlen ”Easy Now” og kan høres herunder. Singlen er en forsmag på det kommende album Council Skies, som efter planen udkommer den 2. juni, lyder det fra NME.

Og man må gerne have høje forventninger til albummet, for Gallagher selv sætter barren højt. Ifølge manden selv kan man i al fald se frem til at høre hans bedste sang til dato. Det udtalte han allerede i april 2022 i et interview om det kommende album til den engelske tabloid-avis Daily Star - her citeret fra Music News.


”Der er et nummer på albummet som hedder ”Dead To The World”, og er en af de bedste sange, jeg nogensinde har skrevet. Det giver folk gåsehud. Den minder en del om orkestermusik og Midnight Cowboy (filmklassiker fra 1969, red.),” forklarer han.

Om Noel Gallagher og hans bror Liam Gallagher vil det eller ej, er det ikke blevet glemt, at de engang hed Oasis og stadig til tider vil blive sammenlignet med deres fortidige jeg. Således også af GAFFAs anmelder, sidst Gallagher og hans High Flying Birds var pladeaktuelle.

Det var med ep'en Blue Moon Rising, som GAFFAs anmelder tildelte tre ud af seks mulige stjerner:


”Onde tunger ville måske mene, at præcis denne type nummer (”Come On Outside”) ville klæde lillebror noget bedre, og når man tænker på, at sangens rødder kan spores tilbage til Oasis-albummet Dig Out Your Soul fra 2008 (!), giver det mening,” hed det blandt andet i anmeldelsen.

Er der lidt Oasis-stemning over Noel Gallaghers nyeste sang ”Easy Now? Bedøm selv.LÆS OGSÅ: Comeback på vej?: Noel Gallagher deler kryptisk opslag

ANNONCE