x

Pharfar donerer ny reggaesingle til hjemløse

Pharfar donerer ny reggaesingle til hjemløse

Som soloartist har Pharfar måske mest været kendt for sine twerk-rystende dancehall-produktioner og tungekrøllede rim på numre som La' Mig Rulle Dig, Du Ved Hvad Jeg Kan Li', Jeg Er Sulten og Alt Er Godt, men den populære multiplatinsælgende kunstner/producer viser på den nye single Det Er Koldt Derude en helt ny side af sig selv.

– Jeg havde simpelthen bare brug for at komme ud med den her, og jeg tænker at mange mennesker også kender den magtesløshed, jeg beskriver i sangen, fortæller Pharfar om Det Er Koldt Derude og fortsætter: – Det virkede som det eneste rigtige at give indtægterne til dem, der har mest brug for det. Nettoindtægterne fra salget går til Kirkens Korshærs varmestuer, der sørger for mad, tøj, husly og menneskelig omsorg til socialt udsatte som hjemløse og migranter over hele landet.

Teksten, der er skrevet med reference til den gamle Steen Steensen Blicher-sang Det Er Hvidt Herude, handler om det at være udenfor med klar reference til såvel hjemløse som nytilkomne flygtninge/migranter. "Det fryser til omkring mig/men jeg finder ik' ly her. Velkommen til Danmark, håber du kan li' hvad det er du ser", synger Pharfar på singlen, der med sædvanlig tung reggaebas er blevet til i samarbejde med producer/komponist Thomas Steengaard.  

For øjeblikket er Pharfar på turné med Bikstok, men arbejder derudover på at færdiggøre sange til den kommende ep. Ifølge de foreløbige oplysninger bliver det ikke sidste gang, at Pharfar viser hidtil usete sider af sit store talent.  

Det Er Koldt Derude er netop udkommet og kan downloades på iTunes her.

Se musikvideoen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA