x

Bryan Ferry kommer til Danmark

Bryan Ferry kommer til Danmark

Onsdag den 11. maj og fredag den 13. maj spiller den engelske gentleman Bryan Ferry koncert i henholdsvis Vejle Musikteater og DR Koncerthuset i København. 

Ferry gæstede Danmark så sent som i oktober 2014, hvor han leverede en både stil- og selvsikker koncert, den fik følgende dom fra GAFFAs anmelder:

"På scenen i Tivolis Koncertsal var han tværtimod en levende elegantier, der effektivt forbandt nyere numre med gamle. En kunstner, der uden unødige pauser sprang fra et nummer til et andet og tredje og fjerde – ikke maskinelt – men effektivt, som var han bevidst om, at folk var kommet for at høre musik snarere end smalltalk, gamle hits snarere end nyt materiale."

Bryan Ferry stiftede i 1971 bandet Roxy Music, men har parallelt også haft en livlig solokarriere med 14 studiealbum i eget navn. 

Ferry er blandt andet også kendt for sine personlige coverversioner af andre artisters sange, som eksempelvis albummet "As Time Goes By" fra 1999, hvor han croonede sig igennem 15 gamle evergreens. I 2012 kastede han sig også ud i et nyt eksperiment med albummet "The Jazz Age", der bygger på inspiration fra Duke Ellingtons Cotton Club-band og 1920'ernes jazzrevolution. 

Billetsalget til Vejle-koncerten begynder 1. december klokken 08 og til København-koncerten 2. december klokken 10. Flere informationer følger på Ferrys egen hjemmeside.

Lyt til Bryan Ferrys største kommercielle hit, "Slave to Love":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA