x

Adele udsolgt på 20 minutter

Adele udsolgt på 20 minutter

Det er næppe nogen overraskelse eller hemmelighed, at Adele er særdeles populær. I dag åbnede salget for sangerindens to koncerter, den ene i Forum den 3. maj og den anden i Jyske Bank Boxen den 4. maj, præcis klokken 10.00, og allerede 20 minutter senere kunne der meldes udsolgt.

Adele udgav den 20. november sit tredje album, "25", og det er allerede årets mest solgte album til trods for, at det ikke er blevet gjort tilgængelig på verdens streamingtjenester. GAFFAs musikanmelder MIchael José Gonzalez kvitterede med fire stjerner og skrev: "Adele har uden tvivl lavet det album, hendes mange fans har gået og ventet på, og udgivelsestidspunktet er ikke kun perfekt, fordi julesalget ligger lige rundt om hjørnet (pigen sælger jo rent faktisk stadig plader), men også fordi sangene har samme effekt som stearinlys og en varm dyne i vinterkulden. Romtoddyen og den flammende pejs er det op til nogle andre at levere."

I går vandt Adele to priser til GAFFA-Prisen – som i øvrigt sendes i aften på DR3 klokken 21.00 til 23.00 – nemlig for Årets Udenlandske Album og Årets Udenlandske Kvindelige Kunstner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA