x

Kokain fundet i Scott Weilands bus

Kokain fundet i Scott Weilands bus

Det lader til, at de værste mistanker viser sig at være sande i forbindelse med Scott Weilands (tidligere Stone Temple Pilots og Velvet Revolver) tidlige død i en alder af 48 i torsdags. Politiet melder nu, at de har fundet kokain i tourbussen. Det skriver flere amerikanske medier her til morgen.

Weiland havde hele karrieren kæmpet med afhængighed og misbrug, og det kommer derfor ikke som den helt store overraskelse, at stoffer har spillet en rolle i hans død. Han skulle være død af et slagtilfælde, mens han sov.

Politiet fandt spor af kokain i sovekabinen, men de fandt det også i det område, hvor bassisten for Weilands band, The Wildabouts, Tommy Black holdt til. Den 47-årige bassist blev derfor arresteret og anklaget for besiddelse.

Scott Weiland blev født Scott Richard Kline den 27. oktober 1967 i San Jose, Californien. Hans mor, Sharon Williams, og far, Kent Kline, blev skilt to år senere. Hans stedfar, Dave Weiland, adopterede ham tre år senere og skiftede hans efternavn.

I begyndelsen af 90'erne blev Weiland kendt som frontmand for Stone Temple Pilots, som scorede store hits med sange som "Plush", "Creep", "Big Empty", "Vasoline" og "Interstate Love Song". Senere i 00'erne stod han i front for Velvet Revolver, en gruppe, der ud over Kushner bestod af de tidligere Guns N' Roses-medlemmer Slash, Duff Mckagan og Matt Sorum. De udgav to album, "Contraband" og "Libertad", hvoraf den første scorede singlerne "Slither" og "Fall To Pieces".

Du kan læse GAFFAs nekrolog her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA