x

Taylor Swift udgiver koncertfilm på Apple Music

Taylor Swift udgiver koncertfilm på Apple Music

Taylor Swift kunne i går fejre sin 26 års fødselsdag med en gave til sine fans og ikke mindst til Apple Music.

Den 20. december udgiver Swift en koncertfilm fra sin netop afsluttede "1989 Tour", der dels vil indenholde den fulde koncert, hun spillede i ANZ Stadium i Sydney, Australien for to uger siden, en masse backstage-materiale og ikke mindst nogle af de mange højprofilerede gæsteoptrædender. Filmen er instrueret af Jonas Akerlund, der også stod bag Beyoncé og Jay-Z's koncertfilm om "On The Run Tour". 

Filmen vil ikke kunne downloades eller købes andetsteds. Streaming-aftalen er nemlig ekslusiv for Apple Music, hvis abonnenter kan streame filmen gratis, og dermed lægger Swift også den kortvarige fejde, hun havde med selskabet, bag sig.

I juni måned opstod der så at sige "Bad Blood" mellem de to parter, da Swift kritiserede Apple Music for ikke at betale royalties til kunstnerne i de første tre måneders gratis prøveperiode. Det fik Apple dog lynhurtigt rettet op på, og de sikrede sig dermed samtidig den ekslusive ret til at streame albummet "1989" som de eneste. 

Lørdag sluttede Taylor Swifts verdensturné for at promovere albummet "1989", der udkom den 27. oktober 2014. Turnéen har talt over 85 koncerter og har ifølge New York Times indtjent over 240 millioner dollar i billetsalg.

Se Taylor Swifts fødselsdagsmeddelelse på Twitter herunder. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA