x

Rockverdenen i sorg: Jeg elsker dig, bror

Rockverdenen i sorg: Jeg elsker dig, bror

Rockfans, rockmusikere, venner og bekendte verden over sørger i dag over tabet af Ian "Lemmy" Kilmister, der i nat pludseligt døde kun få dage efter sin 70 års fødselsdag. Kondolencer og mindeord strømmer ud via de sociale medier. Sorgen er stor, hvad også kommer til udtryk i den overvældende mængde.

"Fast" Eddie Clarke, der tidligere spillede guitar i den klassiske besætning af Motörhead, skriver fra sin Facebook-side:

"Jeg har lige fået at vide, at Lemmy er afgået ved døden i LA. Ligesom Phil ("Philty Animal" Taylor, tidligere trommeslager i Motörhead) var han som en bror for mig. Jeg er knust. Vi udrettede så meget sammen, os tre. Verden synes at være virkeligt tomt sted lige nu. Jeg har svært ved at finde ord. Han vil leve videre i vores hjerter. R.I.P. Lemmy!"

I sidste måned afgik Phil "Philty Animal" Taylor ved døden, og det efterlader nu Clarke som den sidste tilbage fra Motörheads første storhedstid. 

Ozzy Osbourne og hans kone Sharon var blandt de første til at udtrykke deres sorg. "Mistede en af mine bedste venner, Lemmy, i dag. Han vil blive meget savnet. Han var en kriger og en legende. Vi ses på den anden side," skriver Osbourne.

"Han levede et liv af drømme og han sluttede på toppen. Han var Motörhead, og han spillede rock'n'roll," skriver Ian Scott fra Anthrax. Megadeths Dave Mustaine har kærlige ord til overs: "Farvel Lemmy. Jeg elsker dig, bror."

Metallica påpeger, at Lemmy er en stor del af grunden til deres eksistens. "Lemmy, du er en af primære årsager for, at det her band eksisterer. Vi er dig for evigt taknemmelige for al din inspiration."

Du kan læse GAFFAs nekrolog her.

 

I have just been told that Lemmy has passed away in LA.Like Phil, he was like a brother to me. I am devastated.We did...

Opslået af Fast Eddie Clarke Official på 28. december 2015

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA