x

R&b/rap-kometen Bryson Tiller til Danmark

R&b/rap-kometen Bryson Tiller til Danmark

Søndag den 10. april kommer den unge rapper og r&b-sanger Bryson Tiller til Danmark for at spille sin første danske koncert på Pumpehuset i København. Billetter kommer i salg på fredag klokken 10.00 via Livenation.dk.

Tiller står på kanten af sit gennembrud med albummet "T R A P S O U L", der udkom i oktober sidste år og debuterede som nummer 11 på Billboards Top 200. Nummeret "Don't" har i skrivende stund over 38 millioner visninger på YouTube. 

Bryson Tiller kommer fra Louisville, Kentucky, der næppe er kendt for sin musikscene, og hans karriere startede derfor på SoundCloud. Her blev han opdaget af blandt andre Drake, en af hans egne inspirationskilder, og kort efter blev han signet af RCA Records, der huser adskillige store pop- og r&b-stjerner, inklusive Usher, Justin Timberlake, Miguel og vores egen MØ. 

Produceren Sango, der medvirker på Tillers debutalbum, har i et interview med Rolling Stone for nylig sammenlignet den unge sanger med både Nelly, 50 Cent og Drake:

"Nelly sang sine omkvæd, men rappede. Men det var ikke således, at han egentlig ramte tonen, og han talte ikke rigtig om noget i sine tekster, han lavede mest af alt festmusik. Så er der 50 Cent, som var en smule mere seriøs i sit tekstunivers, sang kvædene, men han ramte heller ikke tonerne. Så er der Drake. Drake rammer rent faktisk tonerne, men Drake er stadig ved at træne sin stemme. Bryson har en mere naturlig sangstemme".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA